SENTER: HamarGJØVIK

Besøk Sulland på stand

På selvbetjente touchskjermer kan du nå bestille din nye bil i fred og ro. Ønsker du hjelp, kan en produktvert hjelpe deg.

Har du tenkt tanken om å skaffe deg el-bil? Nå kan du få god informasjon om de nyeste modellene og prøvesitte Hyundais nyeste el-biler på CC Hamar. 

 

Bemanning og touchskjerm

Fra klokken 10-18 i hverdager får du mulighet til å snakke med en produktvert som vil hjelpe deg med det du måtte lure på om Hyundais el-biler. På lørdager vil produktverten være til stede fra klokken 12-18. 

 

Når standen ikke er bemannet, kan du benytte deg av de digitale syestemene i form av flere touchskjermer som guider deg gjennom salgsprosessen. Enten om du bare er nysgjerrig, eller om du vil kjøpe deg en el-bil. 

 

Du kan også bestille andre modeller gjennom den digitale skjermen på stand. 

 

Disse bilene vil stå på stand:

Hyundai Ioniq electric fra kr 244 400,-

Hyundai Kona Electric fra kr 325 000,-

 

Populære biler

Prosjektleder for Sulland CC Hamar, Sigurd Overskott forteller at 20.000 nordmenn allerede står på venteliste for å kjøpe Hyundai Kona. 

- Det kom inn hele 3000 bestillinger de første 72 timene etter lansering. Flere har valgt Sulland CC Hamar som forhandler, og det er veldig moro, sier Overskott.

 

Hyundai har sagt de skal klare å levere om lag 2500 eksemplarer av denne bilen i 2018.

- Hyundai er et innovativt bilmerke med løsninger for fremtiden. De satser hele tiden offensivt, noe som gjenspeiler seg i bilene. Det er meget gode biler, sier prosjektlederen. 

 

Han ønsker alle nysgjerrige og potensielle kjøpere velkommen til stand!

Her ser du de digitale skjermene du finner på Sulland CC Hamar sin stand. På disse kan du lese deg opp på bilene eller bestille din nye el-bil.