SENTER: HamarGJØVIK

CC Hamar har et rikt utvalg av årets skolesekker

Du finner dem i alle farger, med mønster, fine detaljer og i ulike størrelser. Vi har samlet årets fineste og mest praktiske skolesekker fra barnehagealder til student.

Mange venter spent på første skoledag. Riktig utstyr er viktig for barn og unges forberedelser til nytt skoleår. En riktig tilpasset skolesekk kan være med på å forhindre dårlig kroppsholdning og vond rygg.

 

Største forskjellen på valg av sekk til barn og ungdom er at foreldrene oftest velger sekk til barnet og at de er mest opptatt av bæresystemet. Ungdom velger selv etter hva de synes er kult -og ofte ikke etter hvor bra sekken er for ryggen.

 

Design, funksjonalitet og brukervennlighet er uansett viktige stikkord i valg av skolesekk.

 

Det vil aldri være noen fasit på hvilken sekk som passer til hvem. Det er blant annet høyde og anatomi til den enkelte som avgjør dette, derfor er det viktig at sekken blir prøvd på ryggen og at man kan stramme de forskjellige reimene tilpasset den som skal bære sekken. (skulderreimer, strammereimer, magebelte, brystreim)

 

Generelt er det viktig at sekken har god polstring/beskyttelse i ryggen og på skulderreimer. Sekken bør ha bryst- og magebelte. Gjerne praktisk rominndeling med flere lommer for god organisering. God beskyttelse med knotter/bøyle i bunnen som hindrer fuktighet. At sekkene er av god kvalitet og tåler tyngde og tøff håndtering over lang tid. Skolebøker er tunge!

 

Det kan være greit å vite at mange sekker har utskiftbare snorer, spenner, brystreimer, magebelter, regntrekk etc som er meget enkelt å bytte ut. Dette øker levetiden på sekken og sparer miljøet for unødvendig avfallshåndtering. Ved å forlenge levetiden kan vi bidra til et mer bærekraftig forbruk. Vi har plukket ut et utvalg av årets skolesekker for store og små.


Tips:

Troll skolesekk 8890 22 liter «Best i test» Familieklubben VG 2018 og 2019 Mest optimal fra 1.-4. klasse. Beckmann skolesekk 28l «Best i test» Familieklubben VG 2018 og 2019 Mest optimal fra 2.-5. klasse.

 

Velkommen 

Herschel-sekkene finner du også hos reven i gata