SENTER: HamarGJØVIK

Nå kan du bli linseabonnent

Mandag 22.mai lanserte Synsam sin nye ordning med linseabonnement. En enkel, praktisk og fleksibel avtale hvor kunden selv administrerer sitt abonnement.

NYHET! Nå kan du få linser sendt hjem til deg helt fraktfritt. 

 

Populært 

Butikksjef på Synsam CC Hamar, Hege Larsen forteller at mange allerede har opprettet et abonnement. 

- Dette er et supert tilbud til alle som bruker linser. Det er veldig enkelt, og de aller fleste som har kommet innom butikken og som dette er aktuelt for, har blitt abonnenter, sier hun.

 

Larsen forteller at det er ekstra viktig med øyesjekk når man bruker linser. Ved å bli linseabonnent, får du flere goder. 

- Vi på Synsam har øyehelse i fokus hele tiden, og det er veldig viktig at øynene er friske nok til å bruke linser. Om du oppretter et linseabonnement og handler i ett år, inngår en linsesjekk i abonnementet, sier Larsen.

 

Kampanjepris

Om du blir linseabonnent innen 30.juni, får du -20% på alle abonnementspriser. Du administrerer abonnementet selv på Mine sider, bestemmer når og hvor ofte du ønsker å motta en leveranse.

 

Linseabonnement er en trygg og enkel måte å kjøpe linser på. Månedsprisen avhenger av hvilke produkter du ønsker. I tillegg kan du pause abonnementet ditt om du blir syk eller reiser bort. 

 

- Vi hjelper gjerne til med å opprette et abonnement for deg, sier Hege.

 

 

Butikksjef på Synsam CC Hamar, Hege Larsen hjelper deg gjerne med å opprette et linseabonnement om du trenger hjelp.